AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazar görmek

Kahve falında yazar görmek

Kahve falında yazar görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, amacına ulaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazar gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yazar olmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köşe yazarı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, bütçesinin küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazar görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yazar görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü yazar görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, makamının ve ününün artacağına inanılır.

Kahve falında yazarla konuşmak başarılara yeni başarılar katılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir yazar görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında yazar kasa görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir