AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazar olmak

Kahve falında yazar olmak

Kahve falında yazar olmak müşterilerinin çoğalacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, çok büyük borçlar alacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazar olmak gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Kahve falında köşe yazarı görmek işinde terfi edeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazar olduğunu görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kitap yazarı görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında bir yazar görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazar kasa görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü yazar görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında yazar görmek rahat edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazar olmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir