AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazarla konuşmak

Kahve falında yazarla konuşmak

Kahve falında yazarla konuşmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Kahve falında yazarla konuşmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yazarla konuşmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yazar olduğunu görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü yazar görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında köşe yazarı görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yazar görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir yazar görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret eder.

Kahve falında yazar olmak istediği gibi alışverişe gideceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında yazar kasa görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir