AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının uçtuğunu görmek

Kahve falında yakınının uçtuğunu görmek

Kahve falında yakınının uçtuğunu görmek borçların ödeneceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yakınının uçtuğunu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının uçtuğunu görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının uçtuğunu görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulur.

Kahve falında uçuşan kelebekler görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan insan görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında uçan yılan öldürmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına yorulur.

Kahve falında deniz üzerinde uçtuğunu görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak ucuna yatmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir