AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın uçtuğunu görmek

Kahve falında yılanın uçtuğunu görmek

Kahve falında yılanın uçtuğunu görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Kahve falında yılanın uçtuğunu görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan yılanlar görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın uçmasını görmek önünü göremez olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında yılanın uçması görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uçan sarı yılan görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Kahve falında uçan yılan öldürmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil uçan yılan görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük uçan yılan görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir