AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını kanser görmek

Kahve falında bir yakınını kanser görmek

Kahve falında bir yakınını kanser görmek yaşamına renk geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, küslerin barışacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını kanser gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında yakınının kanser olduğunu görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında yakınını kanser görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek düşmanından uzak olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında yakının kanser olduğunu görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Kahve falında yakınınızın kanser olduğunu görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınını kanser görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir