AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek çok rahat bir nefes alacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında yakının kanser olduğunu görmek kötü yola sapmayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işarettir.

Kahve falında yakınınızın kanser olduğunu görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını kanser görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını kanser görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının kanser olduğunu görmek canının kıymetini bileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendinin kanser olduğunu görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında pankreas kanseri olmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir