AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını kanser görmek

Kahve falında yakınını kanser görmek

Kahve falında yakınını kanser görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kapanan kapıların açılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını kanser gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Kahve falında bir yakınının kanser olduğunu görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını kanser görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınınızın kanser olduğunu görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının kanser olduğunu görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınını kanser görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yakınının kanser olduğunu görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir