Kahve falında akrabanı sakallı görmek

Kahve falında akrabanı sakallı görmek doğru işler yapacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanı sakallı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Kahve falında akrabanı sakallı görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında sakal birini görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işaret eder.

Kahve falında birini beyaz sakal görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sakal kesmemek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, tekin olmayan işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kadının sakal traş olduğunu görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal kesilmesini görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında turuncu sakal görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ona göre davranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top