Kahve falında kadının sakal traş olduğunu görmek

Kahve falında kadının sakal traş olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, başının ağrıyacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının sakal traş olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında kadın sakal traşı olmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadını sakallı görmek maddi anlamda rahatlamaya, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının sakalını kesmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına inanılır.

Kahve falında sakallı kadın görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının sakal traş olduğunu görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadın beyaz sakal görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir