AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini askere göndermek

Kahve falında birini askere göndermek

Kahve falında birini askere göndermek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini askere göndermek gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü askere göndermek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında kocanı askere göndermek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, maddi durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini askere göndermek heveslerinin de azalacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini askere göndermek yorgun ve hasta hissedeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini askere göndermek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir