AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınına sarılmak

Kahve falında bir yakınına sarılmak

Kahve falında bir yakınına sarılmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, görmediği yerlere gideceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınına sarılmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınına sarılmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir