AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşla sarılmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşına sarılmak zafer ve zenginlik getireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla sarılmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakına sarılmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınına sarılmak çocuklarının fazla olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınıyla sarılmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir