AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak

Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak

Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, heveslerin söneceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Kahve falında ölmüş bir yakına sarılmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınına sarılmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yakınına sarılmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, kişinin evlatlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakınına sarılmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınıyla sarılmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir