AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılmak

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılmak

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşa sarılmak ayaklandıracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla sarılmak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir yakınına sarılmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınına sarılmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir yakına sarılmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir