AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının düğününü görmek

Kahve falında bir yakının düğününü görmek

Kahve falında bir yakının düğününü görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, zararının büyük olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Kahve falında bir yakının düğününü gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında yakının düğününü görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının düğününü görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının düğününü görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının düğün görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının düğününü görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde geline altın takmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir