AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının düğününü görmek

Kahve falında yakının düğününü görmek

Kahve falında yakının düğününü görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının düğününü gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının düğününü görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında yakının düğününü görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının düğününü görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının düğün görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının düğününü görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir