AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının düğününü görmek

Kahve falında yakınının düğününü görmek

Kahve falında yakınının düğününü görmek durulacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kazancın gittikçe artacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının düğününü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında yakınının düğün görmek manevi olarak hasar alınacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında yakının düğününü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının düğününü görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının düğününü görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakının düğününü görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini düğünde oynarken görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir