AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının düğün görmek

Kahve falında yakınının düğün görmek

Kahve falında yakınının düğün görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, rakipsiz hale geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının düğün gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Kahve falında yakınının düğününü görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yakınının düğün görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınının düğününü görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının düğününü görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının düğününü görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün arabası görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir