AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban tavuğu yakalamak

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak alacaklarını tahsil edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalettir.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yaban kazı yakalamak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yaban tavuğu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yaban geyiği görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak ün salacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir