AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak işlerin devam edeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, tatsız durumların yaşanacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ünlü olduğunu görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı ünlü görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle arkadaş olmak para yatıracağına, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir