AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek dualarına karşılık alacağına, bol para kazanacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ünlüyle arkadaş olmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının ünlü olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, doktordan doktora koşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle arkadaş olmak hem işinde başarılı olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşı ünlü görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir