AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birisiyle arkadaş olmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ünlü olduğunu görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlüyle arkadaş olmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir