AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında ünlü birisiyle arkadaş olmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak malının ve parasının da artacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının ünlü olduğunu görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlüyle arkadaş olmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, oğlu evli ise boşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı ünlü görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir