AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Kahve falında ünlülerle arkadaş olmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında bir ünlüyle arkadaş olmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle yakın arkadaş olmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle arkadaş olmak evlat sahibi olunacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının ünlü olduğunu görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle arkadaş olmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında ünlüyle arkadaş olmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir