AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, makamını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle uçurumdan uçmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle uçuruma yuvarlanmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurum düşmek hayatının kolaylaşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir