AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir uçağın düştüğünü görmek

Kahve falında bir uçağın düştüğünü görmek

Kahve falında bir uçağın düştüğünü görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir uçağın düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında düşen uçaklar görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında uçakların düştüğünü görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalettir.

Kahve falında uçağı düşürmek zorlukların biteceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında bir uçağın düştüğünü görmek kötü yollara gireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında uçaktan düştüğünü görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek hayallerde değişiklikler olacağına, yaşamının uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine uçak düştüğünü görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, atılım yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir