AnaSayfa / Genel / Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında bindiği uçağın denize düştüğünü görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bindiğin uçağın düştüğünü görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında bindiği uçağın düştüğünü görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin uçağa bindiğini görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının uçağa bindiğini görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının uçağa bindiğini görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa bindiğini görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa yolcu bindirmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir