AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakların düştüğünü görmek

Kahve falında uçakların düştüğünü görmek

Kahve falında uçakların düştüğünü görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uçakların düştüğünü gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında yere düşen uçak görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçaktan düştüğünü görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak düşmüş görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın üzerine düştüğünü görmek aile bireyleri ile tartışacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında düşmüş uçak görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında uçağı düştüğünü görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir