AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağı düşürmek

Kahve falında uçağı düşürmek

Kahve falında uçağı düşürmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında uçağı düşürmek gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında uçak düşmesinden kurtulmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşen uçaklar görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında uçak düşürmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla birlikte düştüğünü görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmüş uçak görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, en küçük sorunda parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında savaş uçağı düşürmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakta düştüğünü görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eve uçak düştüğünü görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir