AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba kan görmek

Kahve falında bir torba kan görmek

Kahve falında bir torba kan görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, hakkını alacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Kahve falında bir torba kan gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında kan torbası görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir torba kan görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Kahve falında erzak torbası görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu balık görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torba torba altın görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Kahve falında torbaya su doldurmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz torba görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torba içinde yılan görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir