AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba içinde yılan görmek

Kahve falında torba içinde yılan görmek

Kahve falında torba içinde yılan görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazancının günbegün artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, zorluklarının biteceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında torba içinde yılan gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında torba içinde yılan görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında torbanın içinde yılan görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında torba içinde altın görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında torba içinde para görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torba içinde balık görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında torbada yılan görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı torbaya koymak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erzak torbası görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir