AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantı görmek

Kahve falında toplantı görmek

Kahve falında toplantı görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplantı gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Kahve falında toplantıya girmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet eder.

Kahve falında toplantı odası görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplantıyı kaçırmak borçlarının kapanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında toplantıda olduğunu görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında toplantı masasında oturmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, doyasıya sefasını süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplantıya katılmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında dini toplantı görmek ilerleyemeyeceğine, sayılacağına ve sevileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir