AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantıya katılmak

Kahve falında toplantıya katılmak

Kahve falında toplantıya katılmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi olanakların artacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplantıya katılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında bir toplantıya katılmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına yorulur.

Kahve falında iş toplantısına katılmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplantıya katılmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak zorluklarının kalmayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında toplantıyı kaçırmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında iş toplantısı görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplantıya girmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aile toplantısı görmek rahat bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir