AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantıda olduğunu görmek

Kahve falında toplantıda olduğunu görmek

Kahve falında toplantıda olduğunu görmek eğlenceli günler geçirileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında toplantıda olduğunu gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Kahve falında yemekli toplantı görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında toplantı masasında oturmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında toplantıda bulunmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında aile toplantısı görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplantıda olduğunu görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, işlerin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplantıyı kaçırmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında toplantıda konuşmak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir