AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi yemek görmek

Kahve falında bir tepsi yemek görmek

Kahve falında bir tepsi yemek görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi yemek gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında tepsiyle yemek görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, kazancının bereketleneceğine delalettir.

Kahve falında tepside pilav yemek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bir tepsi yemek görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tepside baklava yemek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında tepside et yemek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tepside yemek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, rahat bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir