AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işlere girileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hüsrana uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında tepside pişmiş balık görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek yeni malların alınacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek mutluluk bulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tepside pişmiş et görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işarettir.

Kahve falında bir tepsi balık görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside balık görmek büyük bir işin sahibi olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir