AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside balık görmek

Kahve falında tepside balık görmek

Kahve falında tepside balık görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında tepside balık gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında tepside balık görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tepside pişmiş balık görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında tepsi içinde balık görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi pişmiş balık görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında bir tepsi balık görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tepside et yemek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına tepsisi tutmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir