AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepeye tırmanmak

Kahve falında bir tepeye tırmanmak

Kahve falında bir tepeye tırmanmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında tepelere tırmanmak yarınlara bakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak tepeye tırmanmak darlık çektiği günlerini unutacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak kar elde edileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında bir tepeye tırmanmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir