AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepelere tırmanmak

Kahve falında tepelere tırmanmak

Kahve falında tepelere tırmanmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tepelere tırmanmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak hayırlı bir yuva kurulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Kahve falında tepeye tırmanmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir