AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü görmek

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü görmek

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, canının kıymetini bileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak atılım yapacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak tatsız durumların yaşanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir