AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, terfi alacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin öldüğünü duymak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü duymak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerin çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin sesini duymak daha fazla gelire kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık ses duymak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir