AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini öldürmek

Kahve falında tanıdık birini öldürmek

Kahve falında tanıdık birini öldürmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık öldürmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, planlarının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü duymak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü görmek güzel haberler alınacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığım birinin öldüğünü görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir