AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek dinini yaşayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok daha fazla adım atacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kazançlı çıkacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı kişiyi görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kişiyi görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, malının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık kişiler görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kişileri görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir