AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini öldürmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin öldüğünü duymak iyi hissedileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek hakkıyla kazanca, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının öldüğünü görmek en gösterişli arabalara bineceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir