AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini görmek

Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini görmek

Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdıkla evlenmek stresten uzaklaşılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir adamla evlenmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle evlenmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir