AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, düze çıkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek işinde uzmanlaşacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle evlenmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı erkekle evlendiğini görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir