AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıkla evlenmek

Kahve falında tanıdıkla evlenmek

Kahve falında tanıdıkla evlenmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendi işini açacağına, işlere nazar değeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdıkla evlenmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlenmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek doğru yolu bulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlenmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı erkekle evlendiğini görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir