AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığın biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek beden sağlığının zarar göreceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin evlendiğini görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında bir tanıdıkla evlenmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birinin evlendiğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir