AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini zayıf görmek

Kahve falında birini zayıf görmek

Kahve falında birini zayıf görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, stresini atacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini zayıf gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında derslerden zayıf almak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini zayıflamış görmek para ve makam sahibi olacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi zayıf görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kişiyi zayıf görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çok zayıf görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işarettir.

Kahve falında zayıflamış erkek görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini zayıflamış görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Kahve falında çok zayıf olmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir